Keymetrics

Johan Bolander går till Curious Mind

Curious Mind anställer Johan Bolander till sitt kontor i Göteborg. Johan har bred erfarenhet av digital och traditionell marknadsföring, content och user experience. Han kommer nu att arbeta heltid på plats hos kunden Volvofinans Bank fram till årsskiftet.

Det som fick mig att tacka ja till Curious Mind var bland annat entreprenörsandan och möjligheten att få vara med och bygga upp företaget i Göteborg. Även om jag är nyanställd känns det att jag har hela byrån i ryggen. Sättet att jobba med kunderna, att man sitter på plats och blir en del i teamet, lockar också, säger Johan Bolander.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Qamyar Ghomi ny kommersiell chef på LRF Media