Keymetrics

Infograf: Det här händer på internet varje minut

Tänk hur mycket som sker på internet varje minut. Exempelvis loggar en miljon människor in på Facebook och vi ser 4,5 miljoner videoklipp på YouTube. I den här infografen får du se siffror som ger den där wow-känslan.

Infografen har producerats av @LoriLewis och @OfficiallyChadd.

Om vi jämför, här nedan, med bara förra året så ser du att shopping, Twitch, Instagram och Netflix är de stora vinnarna. Samtidigt som Snapchat tappat en stor andel efter deras katastrofala designförändring under 2018.

Här kan du läsa mer. 

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Adverty tar Kenny från GroupM