Keymetrics

Hon tar över klubban i Strategy Awards

Therese Bohlin, blir ordförande i juryn för Strategy Awards 2019.

Therese är VD för kommunikationsbyrån Prime och har en bakgrund som strategisk chef på Storåkers McCann, Lowe, DDB och har genom att brygga över strategi till kreation skapat några av världens främsta kommunikationscase. Therese driver även frågor för branschen genom exempelvis styrelseledamot Sveriges Kommunikatörer, Handelshögskolans i Stockholm Advisory board och KOMMs effektkommitté.

Kommunikation är idag ett vasst verktyg för företag och organisationer att skapa förändring och tillväxt. Strategi har i branschen gått från att vara en ramp till kreation till att vara kärnan i hela kommunikationsarbetet. Helt i linje med att kommunikationen behöver skapa effekt och vara motorn som skapar de nya modeller vi behöver i samhälle och näringsliv, säger Therese Bohlin, som i sin roll som ordförande leder juryns arbetet i årets Strategy Awards.

Strategy Awards skiljer sig från andra tävlingar för byråer och deras uppdragsgivare genom att den belönar strategiska vägval bakom lösningar som gett framgång. Bidragens bedöms i enlighet med hur strategers dagliga arbete ser ut. Det vill säga utifrån mål och syfte, om växelverkan med kreatörer, hur lösningar påverkar människors beteenden och attityder och hur framgång mäts och följs upp.

Tävlingen ägs och drivs sedan 2016 av APG Sweden, Indikat AB, Annika Rehn Frobell, Kristofer Dalin och Göran Swahn. Handelshögskolan och Penetrace är partners.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Kreativ UX-designer till ledande e-handelsbolag