Keymetrics

Google Podcast förbättrar sin sökfunktion

hörlurar och mobil

Google vill göra det enklare för sina användare att söka bland deras podcasts.

Enligt tidningen Android Police har Google Podcast börjat med att automatiskt transkribera hela poddavsnitt. Anledningen är att man vill göra det enklare för användare att söka efter saker som har diskuterats. På så sätt behöver man inte komma ihåg vilket poddavsnitt det var eller när det sändes.

Alla poddavsnitt i Podcast är inte transkriberade än och Google har ännu inte bekräftat den nya funktionen.

Google Podcast lanserades i juni 2018 och är gratis att använda. Än så länge finns den endast tillgänglig på Android.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Adverty får Gold Standard av IAB efter revision