Keymetrics

ESOMAR drar igång webinarserie

ESOMAR drar igång en serie av webinarer. Serien genomförs tillsammans med undersökningsbolaget ToLuna. Första avsnittet är redan öppen för registrering.

ESOMAR är en världsorganisation för undersökningsbolag.

Första avsnittet handlar om: Segmentation – probably one of the most powerful techniques used to target customers – and how we can use it for social good. Talare är bland andra Sema Sgaier från Surgo Foundation.

Här kan du anmäla ditt intresse för att ta del av första webinar.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Fake news är en rejäl utmaning för unga