Keymetrics

Digitala brevlådan Kivra når 3 miljoner användare

Nästan 300 000 svenskar har skaffat den digitala brevlådan Kivra hittills i år, vilket innebär att tjänsten nu når 3 miljoner användare.

Under de senaste två åren har Kivra växt med ca 1 miljon användare per år. Bara i år har 300 000 svenskar anslutit sig till tjänsten. Samtidigt fortsätter antalet avsändare att växa med ca 1000 per månad, vilket innebär att nyttan med tjänsten ökar i snabb takt.

Vi har fått en väldigt fin start på året och är väldigt glada att över 3 miljoner svenskar nu använder Kivra. Men, över 7 miljoner har Mobilt BankID så vi ser fram emot att fler nu får upp ögonen för Kivra samtidigt som vi behåller vårt momentum i att ansluta fler företag och myndigheter till tjänsten, kommenterar Stefan Krook, VD Kivra.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Adobe lanserar två nya analysverktyg