Keymetrics

SurveyMonkey integreras med Microsoft

Gör-det-själv-verktyget SurveyMonkey och Microsoft är numera samarbetspartners.

Tanken är att användare av Microsofts plattformar numera ska kunna lyfta in feedback från sina kunder direkt in i sin vanliga miljö.

”Combining the insights from customer and employee feedback with operational information from Power BI can help customers transform their businesses,” kommenterar SurveyMonkey.

”This latest integration empowers millions of joint customers to utilize the benefits from both of our platforms seamlessly, making it easy for users to unleash the power of data when making critical business decisions. SurveyMonkey’s workflows and open enterprise platform in combination with Power BI helps our joint customers go from data to insights in minutes,” tillägger Microsoft.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
PewDiePies sista video innan hans break