Keymetrics

Sidor på Facebook kan nu ta emot meddelanden från Instagram

Facebook försöker integrera sin tjänst Instagram med plattformen. Det senaste är att ägare av sidor nu kan ta emot meddelanden från Instagram direkt i sin inbox på Facebook.

Den nya funktionen kommer att spara en hel del tid för dig som har både sidor på Facebook och ett Instagram-konto. Tanken från Facebook är att försöka samla all kommunikation på ett ställe. Visionen är att ha alla appar korslänkade med varandra – Facebook, Instagram och WhatsApp. Målet är att integrationen ska vara klar i slutet av 2019.

Uppdateringen rullas ut under de kommande veckorna i USA och Brasilien. Sen kommer den nog till Europa och Sverige.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Var tredje vill förbättra sina digitala kunskaper