Keymetrics

OpenBid är en programmatisk lösning för mobilapputvecklare

PubMatic har lanserat OpenBid, en programmatisk lösning som gör att app-publicister och utvecklare programmatiskt kan tillgodose efterfrågan och få del av varumärkesbudgetarna.

OpenBid är en SDK som har sitt ursprung i programmatic-världen. Den är optimerad för användarvänlighet och för att skapa bättre konkurrens om app inventory. Genom att platta till vattenfallet med hjälp av header bidding, kombinerat med kostnadsinformation i realtid, hjälper publicister öka sin omsättning och vinst, på en helt annan nivå än existerande förmedlingspartners. Genom att erbjuda programmatics alla fördelar kan vi hjälpa apputvecklare öka sina intäkter på helt nya sätt än tidigare, avslutar Jonas Söderqvist.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Ny Head Of Customer Acquisition till Coop Online