Keymetrics

Nu kan du skräddarsy dina undersökningar med SurveyMonkey

Nu kan du ändra layout, färger, loggor och teman när du använder SurveyMonkey som undersökningsplattform.

De nya funktionerna fungerar för mobila enheter och desktop.

“With our new themes, customers can create beautiful on-brand surveys by leveraging elements like vibrant colours, hero product shots and layouts that will elevate the survey-taking experience, which is an important brand touchpoint. We believe these elements help establish trust between organisations and their customers,” kommenterar SurveyMonkey.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Nytt AI-verktyg märker av när konsumenten blir trött på reklam