Keymetrics

Aller media börjar ta betalt för sitt innehåll på nätet

Foto: Press

Nu lanserar Aller Media sin betalmodell för digitalt innehåll. Som Plus-kund lockas man med unikt material bakom betalväggen.

Nu lanseras Hänt Plus.

Genom att börja ta betalt för en del av vårt digitala innehåll får vi resurser att i ännu högre grad skapa ett exklusivt och fördjupande innehåll. Det är bland annat något som vi hoppas ska märkas i den Mellospecial 2019 som erbjuds i samband med lanseringen av betalmodellen, säger Tobias Wixtröm, chefredaktör på Hänt-gruppen.

Under året kommer Aller media att lansera motsvarande prenumerationsmodeller för ytterligare varumärken.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Röster från Almedalen: Sakkunnig från EU som gör kort Almedalsbesök