Keymetrics

WSA nominerar sina bästa webbplatser

Om två veckor utser WSA sina bästa webbplatser, appar och intranät. Tjugo företag, organisationer och myndigheter är nominerade i fem kategorier. Tävlingen utgår ifrån en undersökning som genomförs av WSA på deltagande sajter.

En expertjury använder besökarnas omdömen för att sedan utse den bästa av de webbplatser som ingår i undersökningen.

”En ny tydlig trend i årets undersökningar är att kundernas behov och krav skiftar mellan de olika digitala plattformarna. Man kräver att enkelt kunna utföra sina ärenden oavsett om man använder desktop eller mobil. Det kräver i sin tur att företagen, organisationerna och myndigheterna blir allt mer lyhörda och bättre anpassar sig efter skiftande behov. Men det är jämt i toppen och årets nominerade är bland de bästa i sin klass, vilket är en bedrift i sig,” säger Pierre Du Rietz, VD för Web Service Award.

Vinnarna av årets Web Service Award utses den 30 januari.

Nominerade:

Information och Service
AMF
Fastighetsbyrån
Preem
Zeta

Samhällskommunikation
Bostadsförmedlingen i Stockholm
PRV
Telekområdgivarna
Verksamt.se

E-handel
Cellbes
Hööks hästsport
Netonnet
Scandic

Mobilt
Fastighetsbyrån
Hööks hästsport
Länsförsäkringar
Netonnet

Intranät
Fortifikationsverket – Fortnet
Försäkringskassan – FIA
Systembolaget – Vinet
Vadstena – Internwebben

Juryn består i år av:

Mamite Andersson, IT&Telekomföretagen
Matilda Nordfeldt, Sveriges Annonsörer
Helena Gamble, Stockholms Handelskammare
Pierre Du Rietz, Web Service Award AB

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
AWS lockar 65.000 personer till Las Vegas