Keymetrics

Women in Research utökar sin styrelse

Globala non-profit-organisationen Women in Research har fått fyra nya medlemmar till sin styrelse.

Head of knowledge på Coca-Cola Begoña Fafian, Alisa Hamilton som är grundare av Harvest Insights, JD Deitch som är CRO på P2 Sample och Marion Elliot som är försäljningschef på Market Cube har tagit plats.

“The diversity of this year’s advisory board additions will be integral to our continued growth as a truly global non-profit,” kommenterar Kristin Luck som grundat organisationen.

Bild: Hemsidan

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Gina Azaric blir marknadschef på Telia Sverige