Keymetrics

Så här lång tid tar det att köpa tomtedräkten på nätet

Infograf från ShopAlike.se

ShopAlike.se har tagit reda på hur lång tid det tar för konsumenter i Europa att genomföra ett köp online. De passade även på att ta reda på hur vi shoppar i jämförelse med våra europeiska grannar och vad vi svenskar tar längst tid på oss att köpa.

Så här lång tid tar det tills att vi genomför köpet:

När svenskar köper sneakers tar det ungefär 5 dagar, 13 timmar och 10 minuter för att efterforska sneakermodell och trycka på köp. Det är hälften så länge som danskarna som tar hela 8 dagar, 3 timmar och 13 minuter på sig.

Den produkt som tar svenskar längst tid att köpa är Tomtedräkter som tar cirka 15 dagar, 21 timmar och 33 minuter.

De snabbaste shopparna i Norden och Europa är våra grannar i Finland, de tar i genomsnitt endast 3 dagar, 13 timmar och 12 minuter på sig för att genomföra ett köp.

Här kan du läsa mer.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Barnen och Internet 2019: Snapchat dominerar