Keymetrics

Norstat köper tyska mafo.de

Norska Norstat har köpt mafo.de som titulerar sig som ett – online consumer data company.

Mafo.de som grundades 2010 i Hamburg har en egen panel om 60.000 aktiva panelister.

Mafo.de strengthens our position in the German market by adding its German panel, its customer interaction software solutions and dashboard technology, as well as strong customer relations, predominantly in the north of Germany. All of this complemented with a dedicated team with strong market research know-how,” kommenterar Knut Aasrud från Norstat.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Bekräftat att Cobra Kai blir gratis på Youtube med annat originalinnehåll