Keymetrics

När Apple trillar av mobiltronen kan Amazon ta över

Om ryktet stämmer har Amazon i skymundan jobbat på en helt ny typ av mobil. Om Amazon även tar över mobilmarknaden finns det inget stopp för hur stor företaget kan bli.

Apple har haft ett tufft kvartal och för första gången vinstvarnar. Aktien har dykt och alla är oroliga att Apple kan vara nära Nokia-döden. Visst har Apple många intäktsströmmar, men faller ett kort brukar resten följa. Och mobila enheter är ett viktigt kort för Apple. Under veckan försökte Apple rycka upp stämningen genom att berätta för omvärlden att de minsann slagit försäljningsrekord på App Store, men det räckte inte för Wallstreet.

När Apple nu svajar på mobiltronen kanske det är Amazon som tar över. Här nedan visas en prototyp av deras tänkta mobil. Tillverkaren bakom mobilen är Xiaomi som samarbetar med Amazon.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Chrome blockerar tunga annonser