Keymetrics

Ipsos tidigare VD går till Verto Analytics

Liz Musch som varit vd för Ipsos är numera ordförande för Verto Analytics.

”Liz’s work has been invaluable and instrumental during a pivotal period for Verto, as we have re-evaluated our strategy, prepared our organization for faster growth, and hired a number of experienced executives to lead the team on both sides of the Atlantic. Liz provided successful leadership and guidance in key areas, including our decision to hire Pat Brennan to run our US business, which helped us grow revenue. I welcome Liz, on behalf of our entire team and investors, to formally become the Chair of our Board,” kommenterar grundaren och vd, Hannu Verkasalo.

Förutom Liz har bolaget tillsatt styrelsen med Steve Farella från MDC Media Partners och Sami Ahvenniemi från TargetCast.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Evelina Thuresson blir digital strateg på Republiken