Keymetrics

Firefox fortsätter att utveckla sin blockering

Version 65 av Firefox är nu tillgänglig för nedladdning. Med den nya versionen får användare ännu fler inställningar för att blockera bland annat spårning.

I standardläget blockerar Firefox merparten av spårning och i läget ”strict” blockeras all spårning.

Men i version 65 kan nu användare skräddarsy på ett enkelt sätt vad som ska blockeras och vad som ska tillåtas. Firefox vill sätta användarna i förarsätet och låta dem själva styra över vad för information som ska få samlas in och vad som ska blockeras.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Snart kan du dela dina klipp på Instagram till Facebook