Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

YouTube Rewind 2018 är mest ogillad någonsin

Det årliga videoklippet som lyfter fram utmärkande händelser på Youtube har blivit det mest ogillade.

Hela 10 miljoner ogilla har klippet i skrivande stund.

Kanske för att några av de mest populära klippen eller kreatörerna inte fick vara med? Kanske för att livet blir lite busigt kul när man kan mobba något utan att det egentligen gör något? Eller för att det är kul att hänga på en trend och visa sin makt genom att trycka på ogilla, istället för gilla? Oavsett vad så fick årets Youtube Rewind mest antal ogilla, like ever.

Om du inte sett klippet ännu kan du titta här, och sen göra samma alla andra och klicka på tumme ned.

 

Mandy Ericson

Digital inspiratör

Mina artiklar baseras på min egna åsikter och reflekterar inte alltid Dagensanalys.se. Jag svarar för mina egna åsikter i mina artiklar.

Digital marknadsföring är något amazing som jag gärna skriver om och nyfiket tar del av. Jag tror på att ha en open mind och inspirera omvärlden. Lämna gärna din kommentar och tyck till i mina artiklar.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>