Keymetrics

YouTube Rewind 2018 är mest ogillad någonsin

Foto: Shutterstock

Det årliga videoklippet som lyfter fram utmärkande händelser på Youtube har blivit det mest ogillade.

Hela 10 miljoner ogilla har klippet i skrivande stund.

Kanske för att några av de mest populära klippen eller kreatörerna inte fick vara med? Kanske för att livet blir lite busigt kul när man kan mobba något utan att det egentligen gör något? Eller för att det är kul att hänga på en trend och visa sin makt genom att trycka på ogilla, istället för gilla? Oavsett vad så fick årets Youtube Rewind mest antal ogilla, like ever.

Om du inte sett klippet ännu kan du titta här, och sen göra samma alla andra och klicka på tumme ned.

 

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Vill du förstå vad AI är? Här är gratiskursen du inte får missa