Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Så kommer du runt betalväggarna

I princip alla medier har idag någon form av betalvägg, men är det rimligt att man skall betala för 10 tals olika medier för att läsa ungefär samma nyheter.

Mediehusen måste samla en gemensam digital prenumeration för alla deras titlar (så att det blir mer likt Netflix och Spotify). Men fram tills de har lyckats ena en gemensam prenumerationsmodell finns det ett enkelt sätt att komma runt betalväggen för vissa medier.

Gör helt enkelt så att du kopierar rubriken på artikeln (eller url) som hade en betalvägg och klistra in den i sökfältet hos Google eller Twitter och vips så öppnas den låsta artikeln, galet enkelt.

Detta knep funkar inte för DN.se då måste man applicera lite kod

Mandy Ericson

Digital inspiratör

Mina artiklar baseras på min egna åsikter och reflekterar inte alltid Dagensanalys.se. Jag svarar för mina egna åsikter i mina artiklar.

Digital marknadsföring är något amazing som jag gärna skriver om och nyfiket tar del av. Jag tror på att ha en open mind och inspirera omvärlden. Lämna gärna din kommentar och tyck till i mina artiklar.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>