Keymetrics

Nu kan företag lägga till länkknappar till sina webbsidor på Instagram

Instagram och Facebook börjar allt mer smälta samman. Senast är att om du har ett företagskonto ska du snart kunna lägga till boka-köp och andra knappar.  Så nu ska det bli ännu enklare att konvertera till köp, bokningar, donationer eller vad man nu vill.

Testet som Instagram precis gjorde med Hard Rock Hotel Daytona Beach hade en lite ”Boka nu” knapp som länkades direkt till deras webbplats. Snygg, smidigt och enkelt för besökare och följare att boka.

Knapparna kallas för action buttons och kommer sannolikt att rullas ut världen över under första kvartalet 2019.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Sista chansen att anmäla dig till MMS Akademi