Keymetrics

Nu kan du skicka röstmeddelanden på Instagram

mobil med instagrams logotyp

Instagram meddelade idag att de har lagt till en ny funktion för direktmeddelanden. Du kan nu skicka röstmeddelanden till dina kompisar i privata meddelanden. Samma som du redan kan göra med WhatsApp.

Funktionen innebär att användare kan skicka upp till en minut långa röstmeddelanden både i privata chattar och i gruppchattar. Uppdateringen gäller världen över, både för Android och iOS.

Så här spelar du in röstmeddelanden på Instagram

Du spelar in ett meddelande genom att hålla in mikrofonknappen. Så fort du släpper knappen skickas röstmeddelandet iväg automatiskt. Om du inte är säker på att du vill skicka meddelandet, eller om du vill spela in en ny version, drar du bara över det till papperskorgen.

Du kan också titta på det här videoklippet som TechCrunch gjort:

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Googles moderbolag Alphabet når 1 biljon dollar