Keymetrics

LISTA: Årets mest lästa artiklar

Vi har bara några dagar kvar på året och vad passar bättre än att sammanställa vilka artiklar som ni läsare gillat mest? Här är de tio mest lästa artiklarna på Dagensanalys.se under 2018.

10. Resan mot ett digitalt hem – Dessa skills vill du ha till din Alexa

Vi får följa med vår skribent Mattias väg till ett digitalt hem. I denna artikel berättar han vilka skills som du måste ha i din Alexa.

9. 5 stekheta tips hur du maximerar räckvidden på Facebook och Linkedin

Hur gör man för att nå fram i bruset i sociala medier? Peter Mackhé på Dagensanalys.se har fem heta tips som fungerar bra.

8. 5 tips från Maria Gester – Hur du blir bättre på strategi och taktik i sociala medier

Intervju med Maria Gester som är specialist inom sociala medier och digital marknadsföring. Hon bjuder på fem tips för företag som vill använda sociala medier i sin marknadsföring.

7. Lista över 2017 års bästa native-annonser

Årets mest populära native hade en klickfrekvens som var 58 gånger högre än den genomsnittliga bannern. Företaget Strossle listar de mest effektiva native-annonserna.

6. Youtube stramar åt reglerna kring annonsering på nätverket

På sjätte plats hittar vi en artikel om Youtube som stramar åt reglerna kring annonsering på nätverket.

5. Nya Chrome-plugin slår hårt mot tidningarnas betalväggar

Just när läsare börjat vänja sig vid betalväggar på tidningarnas digitala sajter kommer nya plugins som gör det möjligt att helt kringgå dessa och läsa vad du vill.

4. Svenskarna och internet 2018 – Här är hela rapporten

Rapporten Svenskarna och internet 2018 som kartlägger hur svenskarna använder internet var en av de mest populära artiklarna.

3. SEO – Din SEO-guide för att rivstarta hösten med mer trafik

På tredje plats hittar vi vår SEO-guide för att ni ska kunna rivstarta er SEO-optimering.

2. Resan mot ett digitalt hem – Att leva med Alexa

Ännu en artikel från Mattias Strandbergs resa mot att leva i ett digitalt hem. Mattias testar ett gäng smarta produkter för att se hur det går att integrera dessa i sitt hem.

1. 6 digitala specialister ger sina hetaste tips för 2018

Årets mest lästa artikel. Några av Sveriges vassaste specialister gav sina hetaste tips för att lyckas i dagens digitala värld.

Vi hoppas du fick några nya tips och att du även fick inspiration inför det kommande året. Lämna gärna din kommentar nedan om vilken artikel du tycker var den mest givande under året som varit på Dagens Analys.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Facebook lanserar sektion för nyheter