Keymetrics

Kultserien Buffy The Vampire Slayer visas gratis på Facebook Watch

Facebook vill inte vara sämre än Youtube och lanserar nu gratis innehåll på Watch. Vi pratar kultserier som Buffy The Vampire Slayer, Firefly och Angel.

Men du måste ha koll på tider och släppdatum för Facebook vill att vi alla ska titta tillsammans.

När Techcrunch frågar om det kommer fler titlar svarar Facebook:

”No – this doesn’t reflect a strategy shift. We’re focused on bringing content to Watch that people want to discuss and create a community around — whether that’s live sports like UEFA Champions League in Latin America, compelling shows like Sorry For Your Loss, Queen America and Sacred Lies, or even nostalgia content like Real World reboot we’re bringing to Watch next year. Buffy, Firefly and Angel are pop culture favorites with dedicated fan bases, and we’re excited for the opportunity to bring these shows back in a way that enables fans to watch and discuss together on the same platform.”

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Dot Sure firar 5 miljoner och vi ställer tre snabba frågor