Keymetrics

Jan Tallroth till price-tech bolaget Priceindx

Jan Tallroth tillträder som Chief Growth Officer på Priceindx.

Som Chief Growth Officer får han huvudansvar för marknadsföring, försäljning, målgruppsbehov, marknadsinsikter och paketering av produkter och tjänster på samtliga marknader.

”Den rollen är som klippt och skuren för mig med min internationella erfarenhet från kommunikationsbyråer samt marknadschef på digitala startups och senast lanseringen av MTR Express. Nu får jag ansvar och möjlighet att arbeta med ett skalbart och helt digitalt erbjudande ur alla perspektiv”, – säger Jan Tallroth

Priceindx har egenutvecklade automatiserade analysverktyg som säkerställer att du får exakt information och kan prissätta dina produkter i förhållande till dina konkurrenter. Du får dagliga rapporter på hur situationen ser ut och kan anpassa din prisstrategi därefter, dvs automated analytics.

Priceindx lanserar nu även dynamisk prissättning med bl.a produkten Autopricing helt efter dina specifika regler. På så vis har du alltid önskat pris i förhållande till vald konkurrent med din marginal som utgångspunkt.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Anna-Karin Nilsson ny Head of Brand på Vitec