Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Delta Projects öppnar kontor i Göteborg

Delta Projects öppnar upp kontor i Göteborg för att möta den ökande efterfrågan kring programmatiska annonsköp.

”Vi ser att intresset för programmatiska köp ökar bland företag i hela Sverige. Därför är det ett naturligt nästa steg för vårt bolag att etablera oss med ett starkt lokalt team i Göteborg. Genom det här kan vi ge nuvarande och potentiella kunder ännu bättre och snabbare stöd”, säger Max Hamberg, Commercial Director på Delta Projects.

Det nya teamet består av Jens Johansson som blir Account Executive och Robin Ejdeholm som blir Programmatic Manager.

”Det känns oerhört spännande att få vara med och bygga upp Delta Projects närvaro i Göteborg och västra Sverige. Genom detta ökar vi kompetensen kring programmatiska annonsköp lokalt i en region med stor potential”, säger Jens Johansson, Account Executive på Delta Projects.

Mikael Karlsson

Redaktör & Digitalspecialist

Dagensanalys.se

Analys, Digitala Medier och Marknadsföring är tre områden som jag brinner för. Här på Dagensanalys.se kan jag förena dem till insikter som jag publicerar. Tveka inte att dela dina egna insikter med mig genom att skriva till vår redaktion.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>