Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Ariana Grande fick Youtube att krascha

Youtube hann inte med att lägga upp alla kommentarer när Ariana Grande publicerade sin senaste musikvideo –thank u, next. Man kan säga att Ariana just broke the internet.

När Ariana Grande släppte sin senaste låt och musikvideo thank u, next fick släppet så många som 829 000 samtida kommentarer, under en stund. Anstormningen fick Youtube att krascha och kämpa för att komma ikapp alla som ville lämna sina lyckönskningar till Ariana.

På bara två dagar har hennes musikvideo visats över 73 miljoner gånger.

Här är Ariana Grande – thank u, next:

 

 

Mandy Ericson

Digital inspiratör

Mina artiklar baseras på min egna åsikter och reflekterar inte alltid Dagensanalys.se. Jag svarar för mina egna åsikter i mina artiklar.

Digital marknadsföring är något amazing som jag gärna skriver om och nyfiket tar del av. Jag tror på att ha en open mind och inspirera omvärlden. Lämna gärna din kommentar och tyck till i mina artiklar.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>