Keymetrics

Ariana Grande fick Youtube att krascha

Youtube hann inte med att lägga upp alla kommentarer när Ariana Grande publicerade sin senaste musikvideo –thank u, next. Man kan säga att Ariana just broke the internet.

När Ariana Grande släppte sin senaste låt och musikvideo thank u, next fick släppet så många som 829 000 samtida kommentarer, under en stund. Anstormningen fick Youtube att krascha och kämpa för att komma ikapp alla som ville lämna sina lyckönskningar till Ariana.

På bara två dagar har hennes musikvideo visats över 73 miljoner gånger.

Här är Ariana Grande – thank u, next:

 

 

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Hur många bolag ska Accenture köpa? Senaste heter Storm Digital