Keymetrics
artificiell intelligens robot

Temadag: Artificiell Intelligens

Den 27 november är det en heldag med fokus på Artificiell Intelligens (AI). ”Dagen utforskar det pågående globala paradigmskiftet till smart datadriven teknik och applikationer i alla branscher”. Om du redan påbörjat eller sneglar på AI så är det här ett utmärkt tillfälle. Och det är gratis.

Talare från ledande akademi och näringsliv presenterar den senaste utvecklingen inom AI, maskininlärning och skalbara plattformar och deras konsekvenser för nästa generationens smarta datadrivna produkter, tjänster, produktion och automation.

Temadagen är en del av Software Week: On the bleeding edge of technology som pågår den 26 – 28 november 2018.

Läs mer och anmäl dig här.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Vad är Data Governance och varför är det viktigare än någonsin?