Keymetrics

Svenska Curious Mind etablerar sig i Tyskland

Contentbyrån Curious Mind ger Lisa Bydler uppdraget att starta kontor i Berlin.

Företag i Tyskland får därmed tillgång till webbredaktörer, skribenter och bildredaktörer som vet hur man skapar framgångsrikt innehåll i digitala kanaler, till exempel webbplatser, intranät, sociala kanaler eller nyhetsbrev.

”Vi ser en stor efterfrågan på digital kommunikation och marknadsföring i Tyskland, framför allt i Berlin. Vi tycker dessutom att det är en spännande stad på lagom nära avstånd från Stockholmskontoret. När Curious Mind 2017 blev delägare i Native Translation fick vi tillgång till ett stort nätverk av översättare, copywriters och webbredaktörer över hela Europa, bland annat i Tyskland. Det har skapat möjligheter att möta nya kunder,” kommenterar bolaget.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Minecraft Earth
Minecraft Earth är nu live i Sverige