Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Svenska Curious Mind etablerar sig i Tyskland

Contentbyrån Curious Mind ger Lisa Bydler uppdraget att starta kontor i Berlin.

Företag i Tyskland får därmed tillgång till webbredaktörer, skribenter och bildredaktörer som vet hur man skapar framgångsrikt innehåll i digitala kanaler, till exempel webbplatser, intranät, sociala kanaler eller nyhetsbrev.

”Vi ser en stor efterfrågan på digital kommunikation och marknadsföring i Tyskland, framför allt i Berlin. Vi tycker dessutom att det är en spännande stad på lagom nära avstånd från Stockholmskontoret. När Curious Mind 2017 blev delägare i Native Translation fick vi tillgång till ett stort nätverk av översättare, copywriters och webbredaktörer över hela Europa, bland annat i Tyskland. Det har skapat möjligheter att möta nya kunder,” kommenterar bolaget.

Mikael Karlsson

Redaktör & Digitalspecialist

Dagensanalys.se

Analys, Digitala Medier och Marknadsföring är tre områden som jag brinner för. Här på Dagensanalys.se kan jag förena dem till insikter som jag publicerar. Tveka inte att dela dina egna insikter med mig genom att skriva till vår redaktion.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>