Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Ooyala och Google Cloud samarbetar

Ooyala inleder ett samarbete med Google Cloud för att kunna utnyttja Google Clouds teknologier för Ooyala Flex Media Platform.

Ooyalas plattform gör det möjligt för publicister och andra medieleverantörer att automatisera sina processer, nå en större publik, och leverera videoinnehåll snabbare, effektivare och säkrare.

Ooyala Flex Media Platform är en öppen och utbyggbar lösning för medieleverans, arbetsflödeskoordinering och innehållsövervakning. Plattformen kommer att köras på den skalbara Google Cloud Platform, som går in i Google Compute Engine för skalbarhet och prestanda Google Cloud Storage för enhetligt och säkert lagringsutrymme, och Google Clouds globala nätverk.

– Vi är glada för samarbetet med Google Cloud. Alla medieföretag letar efter fler sätt att leverera innehåll snabbare och mer effektivt, för att på så sätt stärka sina intäkter, säger Jonathan Huberman, VD, Ooyala. Vårt samarbete med Google Cloud kommer att stärka vår position som en ledande teknikleverantör för globala broadcasters och medieföretag.

Mikael Karlsson

Redaktör & Digitalspecialist

Dagensanalys.se

Analys, Digitala Medier och Marknadsföring är tre områden som jag brinner för. Här på Dagensanalys.se kan jag förena dem till insikter som jag publicerar. Tveka inte att dela dina egna insikter med mig genom att skriva till vår redaktion.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>