Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Nutanix anställer Helena Lundberg som country manager för Sverige

Nutanix anställer Helena Lundberg till Country Manager för Sverige. Hon tillträder sin post från och med idag.

– Det känns helt fantastiskt, säger Helena. Teamet finns redan på plats sedan tidigare och det är en ganska ovanlig situation i och med att jag kommer in i efterhand. Men jag har träffat teamet och jag hade inte kunnat anställa ett bättre team själv. De är superhungriga och det gör mig otroligt taggad inför utmaningen. Nutanix är en klassisk utmanare som snabbt vänder uppochner på branschen och det är den resan jag vill vara med på och bygga upp.

Helena kommer senast från rollen som nordisk Sales Director på Qlik och har innan dess haft poster på bland annat Sun Microsystems, BMC Software och Nokia. Något som Helena anser är en fördel.

– Jag har mångfalden och kontakterna med mig från olika områden. Nutanix och hela området växer otroligt snabbt och då gäller det att vara agil och kunna ta förändringar. Samtidigt är jag en väldigt operativ chef som gillar att vara ute hos partners och kunder.

Mikael Karlsson

Redaktör & Digitalspecialist

Dagensanalys.se

Analys, Digitala Medier och Marknadsföring är tre områden som jag brinner för. Här på Dagensanalys.se kan jag förena dem till insikter som jag publicerar. Tveka inte att dela dina egna insikter med mig genom att skriva till vår redaktion.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>