Keymetrics

Netflix animerar Roald Dahls böcker

Snart får vi se Matilda och Kalle och Chokladfabriken på Netflix – streamingjätten har nämligen köpt upp rättigheterna till flera av Roald Dahls böcker.

“Netflix is known for innovative and high-quality storytelling,” säger Gideon Simeloff, Strategy Director fr The Roald Dahl Story Company, i ett pressmeddelande från Netflix. “There is no other place in the world that can deliver animated entertainment for the whole family at such quality and scale.” 

Den första serien kommer att börja produceras under 2019.

Här kan du läsa mer.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Smartclip
Smartclip rekryterar Andreas Hawerfors