Keymetrics

Johan Svensson blir ny vd för Ehandel.se

Johan Svensson tar över när Ehandel.se ska utvecklas till en nordisk plattform.

I december 2017 förvärvade LRF Media de svenska e-handlarnas mötesplats Ehandel.se och under 2018 har Ehandel.se lanserat systersajter och eventet Emeet i Finland och Danmark. Dessutom har Ehandel.se förvärvat norska Ehandel.com samt Norges och Nordens största e-handelskonferens NXT.

När Ehandel.se nu fortsätter att etablera sig på de nordiska marknaderna lämnar bolagets vd Michael Wictor över det operativa ansvaret till Johan Svensson, som blir ny vd vid årsskiftet.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Trustly utser Louise Nylén till ny marknadschef