Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Vilken låt ska du ha till din Facebooksida?

Ja, du läste rätt. Snart kan du ha en låt kopplad till din Facebooksida. Hörde jag någon viska ”Dancing queen”?

Än så länge är funktionen på test men om det faller väl ut så ska du snart kunna koppla eller sätta en pin på din sida som är en låt. Enligt Facebook kommer det att finnas miljontals låtar tillgängliga. Kanske en och annan reklamjingel till företagssidor då också.

Här kan du läsa mer.

Mandy Ericson

Digital inspiratör

Mina artiklar baseras på min egna åsikter och reflekterar inte alltid Dagensanalys.se. Jag svarar för mina egna åsikter i mina artiklar.

Digital marknadsföring är något amazing som jag gärna skriver om och nyfiket tar del av. Jag tror på att ha en open mind och inspirera omvärlden. Lämna gärna din kommentar och tyck till i mina artiklar.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>