Keymetrics

Sizmek och Sublime tar i hand

Sizmek och Sublime har hittat varandra och ingått i nytt samarbete i syfte förbättra targeting och lager.

Både kommer att integrera varandras plattformar för att kunna erbjuda annonsörer tillgång till en bredare portfölj av kampanjer.

“By integrating with Sizmek’s AI technology, our leading platform will empower marketers to target audiences even more efficiently – resulting in enhanced engagement and improved business outcomes. This is essential at a time when consumers are increasingly demanding and their requirements are constantly evolving,” kommenterar Andrew Buckman från Sublime.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Mer fokus på privata grupper och Stories