Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

”Så tycker vi om användarrecensioner”

Tidningen PC För Alla har gjort en genomgång av användarrecensioner och hur de fungerar, eller inte fungerar.

Mycket intressant läsning för dig som håller på med försäljning på nätet som är beroende av recensioner från användarna.

Bland annat skriver en respondent ”Eftersom de flesta bara skriver när de är missnöjda finns alltid risken att man missar en bra restaurant bara för att någon gnällspik spytt galla över restaurangen. Jag har som ett bra exempel en restaurang i Malaga som är kanonbra, god mat, trevlig och snabb service, men tittar man på Tripadvisor är merparten av kommentarerna väldigt sura och gnälliga. Hade man litat till hundra procent på Tripadvisor hade vi aldrig gått dit.”.

Här kan du läsa mer. 

Mikael Karlsson

Redaktör & Digitalspecialist

Dagensanalys.se

Analys, Digitala Medier och Marknadsföring är tre områden som jag brinner för. Här på Dagensanalys.se kan jag förena dem till insikter som jag publicerar. Tveka inte att dela dina egna insikter med mig genom att skriva till vår redaktion.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>