Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Nya sajter måste granskas innan de blir godkända i AdSense

Google tajtar till processen för att lägga till nya sajter i Adsense.

Om du vill addera en sajt för AdSense måste du lägga till sajten, sen vänta på att den blir godkänd av Google. Innan den här förändringen kunde man bara använda existerande AdSense-kod utan lägga till sajten som ny i kontot.

För att en sajt ska bli godkänd kollar Google om du äger domänen eller har adminrättigheter att ändra innehållet och därmed följa AdSense policy/regler. När en ny sajt är godkänd kommer den att få markeringen ”ready”.

Om du redan har ett konto och vill lägga till en ny sajt kan det vara så att Google skickar ut ett mail. Så se också till att rätt epostadress är kopplad till rätt konto.

Mikael Karlsson

Redaktör & Digitalspecialist

Dagensanalys.se

Analys, Digitala Medier och Marknadsföring är tre områden som jag brinner för. Här på Dagensanalys.se kan jag förena dem till insikter som jag publicerar. Tveka inte att dela dina egna insikter med mig genom att skriva till vår redaktion.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>