Keymetrics

Neil Patel: Gratis kan vara bättre än Google Adwords

Sökexperten diskuterar i denna video om gratis kan vara bättre än att köpa Google Adwords för att locka trafik. Vad tror du?

Här är videon där Neil diskuterar gratis och Google Adwords. Han nämner flera exempel på företag som satsat på att locka in sina kunder med gratisprodukter för att sedan konvertera dem och den alternativa kostnaden jämfört med att få den trafiken ifrån Google Adwords.

Här är verktyget som Neil Patel själv erbjuder gratis.Verktyget heter UberSuggest och liknas vid BuzzSumo och SEMRush.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
3 smarta sätt att optimera din annonsering på Facebook