Keymetrics

MIT investerar 8 miljarder kronor i AI-universitet

Sedan 2010 saknas det, av flera institut och företag, talanger inom AI-forskning och utveckling. Något som nu MIT tänker ändra på genom att utbilda.

MIT är Massachusetts Institute of Technology och är erkänt duktiga inom framtidens teknologier.

Fokuset är inte bara på AI utan snarare på vad de kallar för ”the bilinguals of the future”. Vad de menar är att examinera studenter inom biologi, kemi, fysik, politik, historia och språk som samtidigt fått lära sig maskininlärning och då AI.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
samsung galaxy fold 2019
Halv miljon sålda visar att vikbara mobiler kan bli något