Keymetrics

Matt Taylor blir chef för Audience Insights på Twitter

Han kommer å sitt globala teams vägnar rapportera direkt till Tim Perzyk som är vp för marketing insights & analytics på Twitter.  Matt letar medarbetare så damma av din cv.

Matt kommer att bygga upp sitt team från scratch. Om du hungrar efter att flytta till USA och jobba för Twitter är det hög tid nu att börja skriva din cv på engelska. De är främst ute efter nio personer som ska ta hand om marknaderna i USA, England och Japan.

”The team will deliver deep, data-driven insights into its consumers to help brands connect with them.Twitter is a unique and powerful platform used by some of the most influential people in the world. I’m delighted to help continue building Twitter by putting our customers and our audience at the heart of everything we do,” förklarar han.


På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Adam Blitzer är ny VD för Salesforce Marketing Cloud och CDP är nästa stora grej