Keymetrics

Länsförsäkringar vill hjälpa oss med skärmtiden

Debatten går varm huruvida teknikutvecklingen förstör eller förbättrar oss. Nu lanseras ett verktyg som ska hjälpa oss att hitta digital balans och bättre skärmvanor – en kampanj från Länsförsäkringar.

Tjänsten innefattar ett skärmberoendetest där du får svara på frågor om din och familjens skärm(o)vanor och hur du upplever dem. Du får ett resultat i form av personlig analys och tips hur du kan minska dina mobil-tics, ta vara på stunder IRL, och insikt i bland annat hur mycket tid du kommer ha spenderat bakom skärmen om 30 år. Sen får du ett individuellt program framtaget i samarbete med Leg. Psykolog Annika Björnsdotter och Gustav Martner, Digital Reliance – som bemöter just dina skärmproblem.

Ja, vi behöver nog alla lite mindre skärmtid och mer naturtid.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Här är alla nyheter från Google Ads under 2019