Keymetrics

IRI ska hjälpa Youtube att mäta effekterna i butik

Med IRI-lift ska Youtube kunna mäta effekten av annonsering på deras plattform ute i butiker.

IRI blev nyligen valda som Google Measurement Partner (av många andra) och kommer att jobba tillsammans med Youtube för att förverkliga målet att kunna mäta effekten av onlineannonsering ute i butiker.

Bland IRIs partners finner vi Adobe, Oracle, Pinterest, Omnicom, Boston Consulting Group, Ipsos, GfK, Research Now SSI och comScore.

”At IRI, we are committed to helping marketers drive growth, and we look forward to doing so in partnership with Google, a platform used by so many marketers to better communicate with their consumers,” kommenterar IRI.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
hand som visar en graf som stiger
SEO-strategier som ger resultat