Keymetrics

​IHM Business School rekryterar från Hyper Island

För att stärka sin innovativa kompetens i ett expansivt skede rekryterar IHM Business School Linnéa Fredrikson, närmast från Hyper Island.

Linnéa Fredrikson kommer arbeta som Business Manager för IHMs korta, intensiva kurser – en ny roll på IHM som innebär ansvar att bredda kursutbudet för att möta företagens växande behov av ständigt lärande.

– Digitaliseringen förändrar alla branscher och man måste ständigt ha ett öra mot marken för att fånga upp förändringar. Den som kan sålla bland informationen och översätta den till användbar kunskap har en stor konkurrensfördel. Det måste utbildningsbranschen kunna leverera, säger Linnéa Fredriksson på IHM.

På Linnéas agenda står också att fortsätta digitaliseringen av undervisningen för ett mer individanpassat, skräddarsytt lärande. Målet är mer modulariserade utbildningsprogram där man kan välja mindre avsnitt med precis den kunskap man efterfrågar och behöver.

– Vi ser att bristen på kompetens utgör en flaskhals för många företag. Att uppdatera sina kunskaper och förmågor är en hygienfaktor för fortsatt relevans och konkurrenskraft för både individ och företaget. Vi breddar därför utbudet av våra korta, intensiva kurser inom framkantsområden och ser att Linnéas internationella erfarenhet kommer väl till pass, säger Tommy Persson, Director of Growth på IHM.

Linnéa Fredrikson kommer närmast från Hyper Island och rollen som Global Director of Courses. Hon tillträder tjänsten som Business Manager på IHM i mitten av oktober.

Bild: IHM Business School

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Sofia Larsson blir ny programmatic-chef på GroupM