Keymetrics

WhatsApp vill in på svenska företagsmarknaden

WhatsApp Business Solution släpps i dagarna i Sverige.

WhatsApp Business låter företag använda chatappen för att kommunicera med sina kunder och klienter. Ett exempel är hur ett flygbolag, efter att kunden gett sitt medgivande, skicka en flygbiljett, kan bekräfta en platsbokning, en ändrad gate eller förseningar på avresedagen med tvåvägsdialog i realtid över WhatsApp. En bank kan kommunicera privata bankärenden, säkerhetskoder och transaktioner direkt via chat, skriver MKSE

Infobip är den första WhatsApp Business aktören på den svenska marknaden.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Nytt AI-verktyg märker av när konsumenten blir trött på reklam