Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Snart kan du köpa en Coca Cola med Cannabis

Cannabis sägs dämpa inflammationer, hjälpa mot kramper och lindra smärta. Snart kan du få i dig alla dessa egenskaper genom att svepa en Coca Cola.

Och nej, du kommer inte bli hög då man tänker endast använda ingrediensen CBD i läsken.

Cola sägs vara i slutdiskussionerna med företaget Aurora Cannabis, som skjutit upp som en raket på börsen efter att ryktet började spridas. För Cola handlar det helt enkelt om att vara med på en marknad som växer just nu världen över.

”Cola and Aurora are pretty advanced down the path of doing a deal. It’s going to be more of a recovery drink,” kommenterar Bloomberg ryktet.

Redan i nästa vecka förväntas Kanada legalisera användningen av marijuana och flera stater i USA är på väg att ta efter. I Europa är det ju Amsterdam som är mest känt men även länder som Österrike, Belgien, Tjeckoslovakien, Danmark (typ), Tyskland, Italien, Luxemburg, Malta, Moldavien, Portugal, Slovenien, Spanien, Schweiz, Ukraina har gjort det lagligt att konsumera marijuana för privat bruk. Även Norge och Finland är på väg att legalisera medicinsk marijuana.

Oavsett om du vill det eller inte lär Cannabis bli legaliserat i de flesta länder. Kanske till och med i Sverige. Ska man då kunna köpa sitt gräs på Systemet?

Ursäkta mig, men går Buddha’s Sister bra tillsammans med en fransk Merlot? Ska ha middag med svärföräldrarna ikväll.

Mikael Karlsson

Redaktör & Digitalspecialist

Dagensanalys.se

Analys, Digitala Medier och Marknadsföring är tre områden som jag brinner för. Här på Dagensanalys.se kan jag förena dem till insikter som jag publicerar. Tveka inte att dela dina egna insikter med mig genom att skriva till vår redaktion.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>