Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Så här många dagar måste du jobba för att kunna köpa en iPhone XS

Hur många dagar måste du jobba för att ha råd med en iPhone XS? Hur många dagar måste en iPhone-fan som bor i Luxemburg, USA eller Filippinerna jobba för att ha råd med dygripen? Svaret på det får du i den här artikeln.

Picodis analysavdelning bestämde sig för att se hur många dagar svenskar och medborgare från andra länder behöver jobba för att kunna ha råd med nymodigheten från Apple. Resultatet baseras på priset av en iPhone XS 64GB i olika länder samt officiell statistik av medellönen i de olika länderna.

De som behöver jobba längst för att kunna köpa en iPhone XS är Filipperna – över 159 dagar. Det är heller inte enkelt för en Pakistan med den lokala inkomsten och priserna vilket gör det till 88 arbetsdagar.

Mikael Karlsson

Redaktör & Digitalspecialist

Dagensanalys.se

Analys, Digitala Medier och Marknadsföring är tre områden som jag brinner för. Här på Dagensanalys.se kan jag förena dem till insikter som jag publicerar. Tveka inte att dela dina egna insikter med mig genom att skriva till vår redaktion.

Läs mer om

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>