Keymetrics

Milton köper upp House of Friends

Foto: Pressbild

Finska Miltton Group köper under måndagen upp hela svenska byrågruppen House of Friends i ett kontantbud.

House of Friends är en av tidens alla kombinerade nischbyråer under ett tak. De kallar sig både en varumärkesbyrå, en CRM-byrå, en content-byrå, en marketing automation-byrå, en produktionsbyrå och mer.

Miltton Group har nyligen fått in Gunilla Herlitz som ny Sverigeansvarig för gruppen. Bolaget etablerade sig 2015 på den svenska marknaden genom dotterbolaget Miltton Labs som är fokuserat på ”digitala kommunikationslösningar”.

Läs mer här.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Öppna kontorslandskap motverkar kommunikation och sänker produktiviteten