Keymetrics
Foto: Jimmy Eriksson.

Knight tar rollen som CD på The Amazing Society

I början på året anslöt Christina Knight till The Amazing Society som styrelseledamot och sedan augusti träder hon även in operativt i rollen som Creative Director.

Jag har haft förmånen att följa byråns utveckling från styrelserummet och i viss mån även från golvet, säger Christina. Här finns redan ett mycket starkt erbjudande vad gäller media och digital kompetens under ett tak, parat med ett engagerat socialt ansvarstagande, helt i linje med min egen värdegrund. Mitt uppdrag är att fortsatt utveckla det kreativa erbjudandet på byrån.

Det kommer att ske i samarbete med Jonas Touqan som är Head of Creative team på byrån.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Tobii
Johan Wilsby lämnar Tobii