Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

När du behöver text till ett pressmeddelande eller content marketing

Vi heter Karlssons Textbyrå och vi skapar effektiv kommunikation med text. Här kan du läsa mer om vad vi kan göra för ert företag. Och ja, vi skriver även artiklarna här på Dagensanalys.se.

Vi skriver pressmeddelanden:
När ni för första gången ska berätta om er nya tjänst måste det kännas rätt. Vi ser till att journalisten som får texten kan använda den på en gång utan att behöva omarbeta innehållet. Det här är vi riktigt bra på.

Vi skriver blogginlägg:
Lite enklare och skönare texter som läsaren kan ta till sig på er webb. Vi tillämpar hiss-testet.

Vi skriver innehåll till hemsidor:
Allt från produktbeskrivningar till om-oss-sidor. Rakt på sak och inga krusiduller.

Vi gör artiklar av rapporter:
Vi bearbetar svårlästa rapporter så att de blir lätta att ta till sig i artikelform. Visst är det bättre med en bra summering.

Vi översätter från engelska till svenska och tvärtom:
Eftersom vi är tvåspråkiga och har amerikanska skribenter i nätverket producerar vi texter på riktig engelska (inte svengelska).

Vi skriver enkelt och tydligt:
Vi skriver gärna produktbeskrivningar, tjänstebeskrivningar och mer. Vi är speciellt duktiga på att skriva texter som alla kan ta till sig, oavsett om man är insatt i ämnet eller inte.

Kontakta oss gärna genom att besöka vår hemsida eller skicka epost.

Mikael Karlsson

Redaktör & Digitalspecialist

Dagensanalys.se

Analys, Digitala Medier och Marknadsföring är tre områden som jag brinner för. Här på Dagensanalys.se kan jag förena dem till insikter som jag publicerar. Tveka inte att dela dina egna insikter med mig genom att skriva till vår redaktion.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>