Keymetrics

Här är reklamklippet som Facebook vill stoppa

Last Week Tonight med John Oliver har gjort ett reklamklipp om Facebook som inte visar plattformen på bästa sätt. I reklamklippet jämför man Facebook med en toalett.

På Facebook pratar personalen om att kunna koppla ihop människor från hela världen. Men är det alltid bra? Bland annat har Facebook fått kritik för hur plattformen använts i Burma, som du kan se i klippet nedan om du ser hela.

”Facebook’s global expansion has been linked to political turmoil overseas, so maybe their ads should focus less on how they “connect the world” and more on why connecting people isn’t always the best idea,” kommenterar John Oliver.

 

 

 

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Jessie förklarar TikTok
Jessie berättar allt du vill veta om succéappen TikTok